Tuesday, 14 December 2010

14 Disember 2007

Alhamdulillah...hari neh 14 Disember 2010, genap lah 3 tahun aku dinikahkan dengan mr.hubby terchenta...[sangat la kan]...haha..ermmm..walaupun baru 3 tahun, org kate masih mentah dan masih byk lg bende yang aku n mr.hubby kene tuntut ilmu r/tangga neh..bukan tuntut ilmu ghaib ke ilmu kebal yer.. ;) tapi dah terlalu banyak dugaan yang datang menguji kekuatan ikatan akad dan ijab kami...bukan dugaan kecik kecik woooooohh...ini besarrrr punyeeee....hikhik..x tau lah, maybe berkat kesabaran kami dan doa kedua ibu bapa kami, semua dugaan tuh dapat ditempuhi dan segala yang negatif dapat dielakkan....Alhamdulillah ;)

Selama 3 tahun neh, kami 'baru' dikurniakan 1 puteri..baru sorg okeh..ohhhh maknenye akan ade lagi coming soon...hikhik...Nur Airis Imani akan jadi kakak juge tp bukan lah dalam waktu terdekat neh sbb aku n mr.hubby not yet ready..Airis pun br 1 year 9 months..tunggu la umo Airis dah masuk 3 years
++ karang baru fikir nak tambah lagi...^^ ok kan kan kan....

tapi malam tadi tdo x best betul sebab nye mimpi yang bukan bukan jerk....mimpi negatif..bile tersedar jer terus peluk mr.hubby kuat kuat dan cakap I luv U banyak kali...ngeeeeee~~ gewdik x gewdik x....
mimpi tu pun selepas azan Subuh so x de makne pape kot...[ayat sedapkan ati sendiri..kihkih] lagipun  mimpi sume mainan tido jer kan, memang mengganggu tido aku betul la..syuhhhhhh gi main jauh2 la mimpi..yg ko main dlm tido aku pasai per...vungukss ohhhh haha

okay lah...layan piccas plaks yeh...alaaaa piccas dolu2 mase akak slim melim lagi, cun melecun, bergetah atas bawah dik non...hahaha

selamat dahhh...ohhh body ku..rindu kamuu...lalalala
time nih malam...ghase cam x nak turun jer dr pelamin tuh...gagaggaa
ni sanding besar...ohhh ni sblh mr.huby, yg di atas juge lokasi same..hikhik
ni br sebelah aku dan pic nikah td juge...gambar adalah dr hp Motorola sajork..hehe

aiii dah potong kek neh..jemput makan eyh...teeheeee

stakat ini dulu yer...sebenarnye panjang lagi ohhhh cite nyer tp x kan aku nak citer sume sume kan...karang ade yang muntah darah lak bace cite romance romance aku kan...hakhakhak...jadi sebelum korang muntah darah sampai fengsan baik aku stop dulu....

Ape pun, semoga ikatan ijab dan kabul kami neh kekal bahagia hingga ke hujung nyawa kami...maka dapatlah nanti aku menatap wajah cun dan hensom anak cucu cicit aku kan...[ferasan diri sndr cun neh] hihi..
InsyaAllah....Amin Ya Allah....




5 comments:

ManjaIxora said...

tahniah!!.. hepi belated anniversary!!.. hohoho

QasehAiris said...

belated? ari nie lah dear...xoxo.. :) thanks yer..

Lianna Umar said...

Happy anniversary!!moga jodoh berkekalan dunia akhirat..amin..hee 2day my buffday!haha sajer..

nur said...

tahniah.. tak muntah pun..
ALL IN ONE

QasehAiris said...

Lianna: thanks dear..aminnnnnnnnnnnnnnn..saje nak amin panjang2.. hehe,,ohhhh happy buffday Lianna, semoga panjang umo..Allah selamatkan kamuu yer..hehe

Nur: thanks yer...sib baik x muntah..haha