Thursday, 10 June 2010

Mesti Dapatkan [2010/2011]

sudah 1/2 year baru nak buat wish list?? blerrgghh....makanya, harus la buat wish list skali utk next year terus kan...hihi...kehendak atau keperluan [lebih pd kehendak sebenarnya...] ekekek....

  • Rumah sendiri [harussssss....ini keperluan oke. sok nak pi view umah lagi..asik view je dpt x jugak...mmm]
  • New lappy...ouh! dah lame sgt nak yg ini tapi blum ade rezeki....*sigh*
  • Driving License [ nak buat tapi..takuttttttt...grrrrr...tolong saya!!!]
  • Slim!Slim!Slim! [sedang berusaha dgn gigih dan gigel bl tahan nafsu mkn...]
  • nak simpan duit pi Umrah ngan en.hubby...[bl la nak start nih...memanjang x cukup jerrr...insyaAllah...]
  • nak tambah ahli keluarga....mmmm...belum lagi laaaa...
okeh. ini aje untuk waktu ni...mungkin akan bertambah dari mase ke semase...bai dulu! ;-))

jemariberkata: ini bukan azam tahun baru saya!! ;-p

2 comments:

chugie said...

wah.. dah siap2 buat wish list ye.. bagus2!! moga termakbul ye..

QasehAiris said...

hahaha...tu la wishlist yang tertangguh..x lepas2 lagi... ;-)