Thursday, 28 February 2013

Airis Imani & Rayyan Rizqi

Salam..

Entry petang ni cite pasal anak2 pulak...relax dulu cite pasal biznez..hehehe
biznes is biznes..anak2 n laki pun kene ingat jugak kan...hehehe...

anak pertama:

Nur Airis Imani...
* suke bergaya [macam mumy nyer kot] :)
* suke make up..habis dibelasahnye make up mumy nyer..
* pagi2 sebelum gi umah nenek dia, akan ade banyak pesanan utk mummy..beli itu beli ini...aduhai anak...
* dah pegi kindegarden, umo 4 years...
* bile sembang, mesti ade ayat "teacher cakap...bla bla bla.." sume cakap teacher dia ikut...
* selalu cr gaduh ngan mumy ~maybe nak perhatia sbb mumy selalu dukung bby..

~ni update sehingga umur Airis 4 tahun ni..~

anak ke-2: 

Mohd Rayyan Rizqi..
* umo baru nak cecah 9 bulan..
* pandai merangkak masa umo 7 bulan..merangkak lutut tak cecah lantai woooo...
* ms 8 bulan ni, dah pandai nak gaduh ngan kakak...buat muke geram sambil jerit..hohhh
* dah mule nak panjat sane sini...asik la jatuh tergolek..tp tak serik..
* dah tak mo makan nasi blend, nak makan kunyah2 macam orang besar...ohh anakkk...
* sangat suke bergambar..tala jer camera kat dia, suh smile..mcm ni la muke dia..[tengok pic]..hihi

~update sehingga umur baby 8 bulan ++~

ni lah 2 orang permata hati saya...ape pun perkembangan mereka, semua buat saya sangat happy...even tak cukup tido tiap2 hari..tapi saya happy dan bahagia..seronok bile dapat tengok anak2 senyum dengan sihat..
semoga permata hati saya ni dapat mendoakan saya bile saya dan hubby dah x der nanti...insya Allah, amin...







4 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam,

comey2 kedua2nyer...

Mass Hadie said...

wsalam..
time kasih bunda :)

Fadzlun 'Aqilah said...

wah ... comel nye anak2 akak :D
suke yg lelaki tuwh ,, xD

Mass Hadie said...

tq dik..hihi...yang boboy nih tengah melasak skrg nih..lotih dibuatnye..semput mak..hehe