Friday, 9 July 2010

Jom tonton muvi

Salam,

Tetiba 2,3 ari nih mode asyik nak layan muvi jer....banyak pulak movi yang best2 tengah ditayangkan skrg kan...Ahad lepas en.hubby ajak layan muvi ni...
IP Man2, tapi time tu mood nak layan movi x berape nak ade, so...i refuse... ^_^ cian en.hubby....sekarang aku pulak yang beria-ria, ari2 ajak en.hubby gi tgk movi tp sebab en.hubby bz giler tahap x leh nak control dah...terpaksa la tunggu sampai en. hubby free...
aku plan nak gi layan movi ni dulu...>>>>>>>>>>>
sobab en.hubby mmg minat giler x terhingga cite bergenre perang2, tembak2, bom2 segale nih...time aku pregnant dulu pun en.hubby bwk aku nonton muvi perang2...ade ke patut...hah! ko, sekarang anak aku cik angle tu pun ganas mcm boy...huhuhu..tp ade member yg dah gi nonton cakap aksi2 dlm citer mmg best giler cume time ending tu byk persoalan x berjawab...mcm tergantung la...mmm..maybe ade next Predator lagi kot...

ataupun aku nak tunggu je citer yang satu nih kuar baru gi nonton...sebab heroin nye adelah pujaan hatiku dulu hingga kini....ngeehehehhe...
suke tak...??? ^_^ bibir beliau sgt seksi....huhuhu....tak silap aku movi nih kuar 20 July kan...agak2 uolls best ke movi nih....

~ari nih masih sengalz dan sengau~






2 comments:

~iNi aKu~ said...

suka sgt ceita ip man2 tue ...dah ulang 4 kali tgk da..

QasehAiris said...

eh, br pasan ade komen..hihi...waw1 dah ulang 4 kali yer...kompem best la nih...kompem kene pi tgk..hihi