Wednesday, 7 July 2010

Finally, I had one!

Salam semuanye,

i'm very happy today after had a really bad day yesterday!! and finally i had one birthday celebration this year...even it's a belated...really appreciate it...what a very sad birthday huh!! 6_6

X per lah...excely x kisah pun klu x der besday celebration. as long as en.hubby is alwez by my side on the day..dats more than enough...*baik x saye...^_^*...mmm...aku pun x sangka bos aku nak buat belated celebration nih, ptg semlm seblm beliau pulang, beliau btau 'ok mass, 2morrow we will do your besday celeb'..hah! tekejut tau..betul! x tipu oke...macam nak pengsan sebab suke sgt. oke..yang ni tipu! :-)..and today we really had a great time 2gether. siap ade sesi meluah perasaan okeh...heheee....

Nothing much, ktorg just order foods from JAADS Sandwich jer...x tau nak makan ape...boleh???? kang order yang memahal kang sian lak kat bos aku kan..sekali nih je la beliau nak celeb besday aku kang...hihi..
but we really enjoy it! x caye??? tengok photo-photo kat bawah yer... ^_^

pertama-tamenye, haruslah tempek gambar besday girl dulu kan...weeeeee...
besday girl lagi...sile jelez yer...muahahaha..
ni la tukang banje..Ms.Lisia & tukang amik photo..Murni..tq uolls..
the very gediks lady....lalalala
saye lapar...sile jgn kacau saye makan...hahaha
si tukang amik photo yang gile makan neh....siap nak peluk sume2 tuh...cettttt!! :-p
OMG! no cakes on my besday celebration...hukhukhuk....

iye. cume kami ber3 aje yang ade kat office ni hari2....dan sumenye ladies ok...makanya, x de masalah nak terkangkang ke, tertonggeng ker hape....x der sape nak tengok...wakakaka....

Anyway, time kasih so much pade my luvly boss yang sagt baik itu...[wpun beliau x bace belog aku ni..]..next year buat lg grand ye bosss....kat hotel ker, restoren 5 bintang ke...wah! melampau pulak...hahaha...

~sekian~


2 comments:

chugie said...

wah.. syoknye ade yg belanja on the birtday!! best2!!..

hehe.. yg penting wish dr incek suami kan? sangat berharga..

QasehAiris said...

oke la jugak zie, lambat pun janji ade kan...hihi

betul3...yg penting en.hubby ingat kan...hihi