Friday, 4 June 2010

x de keje..

keje ku pepagi lagi dah belogwalking ke rumah kawan-kawan sebelog...hihi
nasib la boss ku baik hati, x kisah ape ku nak buat..belogwalking ke, belogjogging ke hape...yang penting keje ku siap!! wallaaaa..
dalam tgh berjalan-jalan tu, tersinggah lame pulak kat belog si cantek manis ni, 
sebab ternampak contest ni..dan nak terjoin...hihi


dengan sungguh-sungguh nye ku cari piccas manekah yang menampakkan ke'genic'kan dan kegedikkan ku..
hasilnye ku jumpe yang ini...
fotogenic ke?? @ fotogedik yang lebih nih...ngeeehehehe....
pic ni time raye Aidilfitri tahun lepas..captured by my sist in law..
ku rase piccas ni best sbb sangat original dan ianya candid oke..no standby and action..main snap jer..hihi
makanya nampak sket keikhlasan disitu..hahaha...boley??? boleh la cik yeyen yer...;-))

 3 photogeniclicious yg ku 'tag' :-))

OhPenaku: closing date nye: 30 JUNE 2010

abis daaaa, cik yeyen sila la view...hihi, sekian.....


4 comments:

chugie said...

alamak.. kene cari fotoku dulu, baru leh pk nak join atau idak ye..

thanks mass coz sudi tag sy..

QasehAiris said...

sila lah cari yg genik2...hihi..

no problem..sharing is caring...lalala

Ayu Rosly said...

cute~~..kene la korek album cari mana paling photegenic

QasehAiris said...

ayu, cari jgn x cari tau...hihi