Tuesday, 1 June 2010

Rindunye kampung halamankuuu..

mmmm...opppsss. salam bloggers.. ;-) mmm...rasanye dah agak lame ku tak pulang ke kampung halaman tempat kelahiran tumpah darahku ni...**teringat lagu Negaraku lak time nih** hihihi...

since my dad ade kat rumah my sist kat Semenyih nun la...dah dekat 2 bln kot...seingat ku ni lah masa yang paling lame ayahanda ku duduk kat KL nih...sebelum ni memang jangan harap ayahanda ku tu nak stay lelame kat sini...x boleh lame-lame,byk keje terbengkalai katenye...hihi..orang tua kan..rumah tu pun banyak sentimental value ayahanda ku dengan arwah bonda ku...mabe 90% disebabkan itu lah...selebihnya sbb ayahanda ku sgt rajin membaiki rumah kampung ku tu..ade je sane sini yang nak ditambahnye...mmm...

InsyaAllah penghujung bulan June ni nanti, ayahanda ku akan balik smule ke Pahang...dan maka dengan itew, ku pun boleh la pulang ke kampung ku...hooyeayyy...hehehe...

Ini lah die pintu gerbang masuk to my rumahbandar hometown...hihi...ku sangat teruja bile lihat gerbang ini...

Felda Jengka 14 (Raya)..kawan-kawan jemputlah datang rumah ku time raye nanti ea...wah! puase pun belom dah nak raya...hihii....x per, advance sket dari org lain ape salahnye kan..kan..kan..hihi

Sekian. ;-))


2 comments:

Nazz@Purple said...

ooo felda eh..nak gi raye..nak gi raye..hehehe

QasehAiris said...

sile la datang cik nazz...blh dapat duit raye tauu..5 posen..hehe...