Wednesday, 23 June 2010

Ini harta Airis yang punye!! HaHaHa!!!

sekali dialog ala-ala Ahmad Albab la pulak kluar kan....hihihi...
dan sebenarnya ape yang ku nak cerite ni pasal herte bende cik angel ku Airis ni ha...

sebakul toys cik angle yang berbagai-bagai bende alah ade di dalam tuh...
sekali cik angle n the gang kombah barang yang penuh sebakul nih...berpeluh-peluh la onni(nenek) cik angle n mummy nak ngemas balik semua....aduhaiiii cik angle...
dan sebab tu jugak onni cik angel simpan bakul nih kat celah-celah bilik yang gelap sket..so, kurang sket mate cik angel nak nampak bakul nih....hihihi...
tapi kan, cik angel sekarang dah boleh bertindak mengikut arahan laaa...bile di arah kemas balik segale toys tu die akan buat..tapi letaknye tu x betul le sgt..ala-ala dekat ngan bakul je la...hihihi..still onni cik angel n mummy nak kene ngemas smule pastu...huhuhu...
alahai cik angelku..

~sekian dulu~ bai ;-)



4 comments:

kakyong said...

banyak nyer mainan Airiss..
meh join special giveaway kakyong...

QasehAiris said...

hehe...lg byk lg penat nak ngemas nye k.yong...
ade GA ye...okok...nanti nak usha... :-)

chugie said...

banyaknye lah..

QasehAiris said...

zie, mmg byk..tp bkn die nak main sgt pun...nak sepahkan je..yg die suke layan musical box tu jer...:-)