Friday, 25 June 2010

aku mule meluat..

  • bile, ade orang yang berlagak pandai tapi sebenarnye tak tau ape pun! sume ko nak concur!!
  • bile, ade orang menyibuk nak ambik tau macam2 aktiviti aku pastu memandai nak bagi nasihat macam tu macam ni segala...padahal saje nak sakitkan hati aku....
  • bile, orang tu rase diri die tu lagi bagus dari segala orang yang ade kat keliling die ni...siap bagi nasihat kat orang lain...padahal die tu sebenarnya perlu nasihat orang...mungkin nasihat pakar...
  • bile, orang yang pemikiran x matang tapi teringin nak bagi pendapat dan nasihat dan tegur segala ape yang aku buat...tension!! diri sendiri pun x betul...
  • bile, ade orang memandai-mandai cakap Mass jangan wat cam ni, Mass jangan wat cam tu, cehhhh! ko sape???aku tau mn betul mn salah...huhuhu
  • bile, aku x amik tau pun segala hal ko, tapi ko sibuk nak tau segala hal aku yang x berkaitan dgn ko...jage tepi kain ko sendiri boleyyy tak???
  • bile, orang yang lebih mude dari aku tak tau nak hormat aku dan org lain yang lagi tua dari die...x kira la aku kenal org tu ke tak tapi memang hangin puting beliung bile ini terjadi depan mate aku...
dah macam slot lepas geram pulak dah...terbanyak pulak...ngehehe...x lah. sebenarnya, sesape pun ade benda yang kite suke dan yang kite tak suke...tapi jgn kite buat ape yang kite tak suke tu pada org lain...sila hormat pendirian dan cara orang lain klu kite nak orang hormat kite...x kire la tua ke muda...tu aje...satu lagi, ko tak yah sibuk2 nak amik tau hal orang, klu orang tu nak share story, pepandai la die cr siape yang sesuai...ko pun tak suke kalau orang lain tetiba tanye ko macam2 kan...sendiri mau ingat!!

~selesai~ baii.. :-))

2 comments:

chugie said...

aduhai.. sabar ye mass.. g minum air sejuk, boleh hilangkan kepanasan :D

QasehAiris said...

hehe...panas btl bl satu ofis ngan org camnih...heshh...x per la, sabar jer...mmmm