Wednesday, 19 January 2011

Alhamdulillah

hurmmm...rase legaaaaa sangat lepas selesai urusan 2nd interview semlm...dan sangat2 happy dengan result yang aku dapat...alhamdulillah, aku dapat keje tuh...pasneh x yah la aku nak kene keje sabtu ahad lagi dah..yahooooo!!!..hehee..pastuh, offer salary yg aku dapat pun ok jugak...alhamdulillah...

tapi sekarang ade lak satu perasaan yang x menyeronokkan tetiba muncul dalam hati aku nih...adehhhhh...
berat hati aku nih nak hulurkan resign letter kat cik boss aku yang baik hati neh...ni lah bende yang paling membencikan aku nak buat tp kene buat gak la kan...nak x nak kene la hadap jugak muke cik boss nih..jangan tup tap menitik air mate aku dah la kang....huaaaaaa...sebak ohhhh!

tak per lah, nak x nak kene gak resign kan...sbb keje baru yg lagi bagus dah dapat dan mmg aku pun nak sgt blah dr company nih...sbb ade mulut bau longkang kat sini...x mo la sakit2 hati lagi...sian kat hati aku nih...hehehe



pasnih, x tau la ade ms lg tak nak update blog sbb mengikut ape yg dikate oleh mereka, keje disana sedikit bz tapi cume diwaktu pagi...petang maybe blh la kot nak masuk tgk blog kawan2..tu pun klu ade internet access la kat sane tuh....mintak2 ade lah...hikhikhik...

okey, nak gi wat resign latter sekarang...cargassssss... ^_^

2 comments:

chugie said...

bestnye, dpt new job ye..!

QasehAiris said...

a'ah zie...best ke tak tu blum tau lg...hikhik..hopefully best la... :)