Friday, 24 September 2010

Secret admirer & Monkey love

Mesti korang ade history pasal ni kan..kan..kannnn! tersipu-sipu malu la tuuuu...ceaaa..hahhaha! kantoi..
aiii pun ade...sila percaya... ^_^ alkisahnyeee..monkey love aku nih mase aku form 4, mamat tu pulak form 5..kau nak SPM pun blh lagik nak bercintan cintun kan..kan..kannnnn...lantak kau lah kan..SPM result tu nanti kau yang punye..bukan aku...hahaha! giler jahat aku kan...! mamat nih sekelas ngan member aku..hari2 la aku duk ckp kat member aku nih yang muka mamat tu sebijik macam ahmad idham..ni betul! x tipuuuuu...memang sama...tang mate yang buat aku cair sket..sket je okeh! huuuuu...kalu korg nak cair gak gi la tatap mate ahmad idham nun...huahuahua....pastu, dengan tanpa pengetahuan aku, member aku ni punye la baik ati..gi la bgtau kat mamat tu yg aku ni ari2 duk ckp camtu pasal dia...(haaaa...perasan le tu! perasan le tu!..) terus la tangkap cintan mamat tu ngan aku kan....dah kate perasan tadi...betul kan...betul kan..betul kan...!! hahaha...dan aku sbnrnya x de la cinta pun kat mamat nih..*rs2 mamat tu bace x blog aku...maaf yer..hehe.. tp disebabkan aku baik ati, x sanggup nak hampakan perasaan org kan...(baik le sangat!! huuuu) tadah ler jugak..aku terima nikahnye...hoi!! ok.ok...aku terima la dia sbgi pakwe aku yg 1st... ^^ ceeaaa..malu aiii...hihi! tapi x lame pun couple..kate monkey love jek kan..kan...kannnn...mamat tu kate dia nak concentrate pd SPM, x mo cinta2...aku ok kan jer...ramai lagi yang menunggu giliran nak jd bf aku kot...hahahahah!!! PEHLISSSSSSS...!!! sib baik result kau best tau..kalu x mau aku gelak guling2 depan umah ko...congratulations...(dulu x cakap pun sebab lepas clash tu terus x mo ckp ngan aku dah...) sekarang kami dah kawin...opppsss...bkn kawin sesame kami..dgn pasangan masing2 laaa! hihi..

Secret admirer pulak mase aku form 5..tp ni bukan org yang secret admirer kat aku..aku yang jd secret admirer org...ngeeeeeeee! ye la, ye la..saya sedar diri..PANG!!! ^^ tapi kan mamat ni sket punye berlagak, sombong nak mampossss!! pandang aku sebelah mate pun idak...kau ingat kau kacak sgt kerrrrrr...*skrg baru nak fikir macam nih...huuuuuu.. name mamat tu SS..haaaa, memang kene la kan...Syok Sendiri..padan muke kauuuu!! hehehe *kang dia bace belog aku..mampossss..hahaha!! dah tu yang aku pun gi jd secret admirer dia wat per kan...alaaa..nak wat cane, dah nak terminat kat mamat tu...huhuuuu..ade sekali tu, time dah nak dekat abis sekolah, ade la sesi amik2 gambar..aku pun ajak le mamat ni bergambar ngan aku..dgn muke bangga,sombong gilernye, senyum pun x mo..buat muke terpaksa la konon..dia berdiri kat sebelah aku...huh! seb baik gambar tu golap golito..klu idak smpi skrg kot aku menyumpah ko sbb muke ko yg sombong gilo tuh...simpan ajo la dlm peti ais...hahaha! orang kan, klu dah ade org minat kat ko, ko layan kan aje lah baik-baik..x yah nak menyombong..bukan aku nak ajak ko kawin pun...ade ke patut. x patut!x patut! x patuttttttt!! Sekarang ni, haaaaa en.hubby aku lg kacak dr ko tau...kau dah gomok kan...kan..kannnn...aku x heran ponnnn...hahaha! pegi lah kau berlagak sombong di sanaaaaaa...sekarang mamat ni pun dah kawin...tp aku kawin dulu! yess! yesss!!(maknanyaaaa...??) hahaha...riak, riak.... ^_^

ape2 pun semoga bahagia lah hendaknye kawan2 aku semua...kisah2 lame tuh lupakan jer la...bina kenangan baru dgn yang tersayang yeh...

Ohh! boss dah kluar..keseorangan di opis..bohsan nyeeee...dan esok adalah kijeee...grrrr

2 comments: