Monday, 2 August 2010

Hari yang penat :(

Salam,

mmm...ari nih satu badan lenguh2, sakit2, denyut2, semualah.....
semalam sehari suntuk keluar dating ngan en.hubby n cik angle...lepas breakfast terus siap2 kuar gi One Utama ngan family-in-law..tghari balik umah lunch dulu..*lunch kat umah je okeh..jimattttt..hehe...pastu kuar balik gi Sunway Piramid lak...en.hubby nak beli jam...then, lepak jap tgk bebudak main ice skating...x lame pun sbb cik angle mengamuk..die bukan boleh klu berenti lepak lelame nih...cepat bosan..tp yang buat aku sangat la penat nye..sampai lenguh2 satu badan ari nih sbb sehari kuar berjalan tu sehari jugak la nak kene gendong cik angle yang 8kg ++...sib baik 8kg jer...klu 10kg naye aku tau.... ^_^..cik angle, jangan harap die nak duk lam stroller..sibuk nak berjalan..bl dilepas, merate peginye..melulu jerrr....pastu bl dah penat berjalan, mule lah nak duduk sesuke ati dia jer kat tgh2 mall tu...kat mn kaki die rs penat kat situ la die akan duduk...adehhhhh....makanye terpaksa la digendong...

lepas gi Sunway Piramid tuh, aku ajak en.hubby gi One Utama smule coz aku nak beli lense...dah 3 hari aku jd minah speck okeh sbb lenses dah expired...ohhhhhh!! sungguh skema tau....x suke..xsuke..xsukeeee...tp en.hubby lak suke, katenye nmpk cam executive...T_T...pas dah beli lenses, en.hubby ajak gi muvi lak...hajat en.hubby nak tgk cite Ongbak??? ye kot..tp hati aku x brape nak kate ya..so, aku suggest nengok SALT..owhhh! Angelina JOlie..yawwww... ^_^ tapi tiket lak tinggal yang lewat2 jer..badan dah penat time nih, mls nak tunggu lelame n klu blh x nak balik lewat sgt....*next time la i jumpe u ye Angie..kikiki..makanya, en.hubby beli tiket citer The Sorcerer's Apprentice je...citer pasal ahli sihir...x der la best sgt pun...x byk aksi menarik..jalan citer pun x menarik...boleh laaaaa.....abis muvi lam kul 10.45pm...terus balik umah...tdoooo...penatnyeeeeee aihhhh...

Pagi td rs cam x nak bukak mate jerrrr...tp sbb ade alarm yang setia tu aku gagahkan jua diriku untuk bangun....mmmm

mode: nikmatnye klu dapat lelapkan  mate atas tilam yang empuk skrg... :-p

3 comments:

mama qistina said...

memang malas kan kalau dah sampai isnin .....terasa macam tengah tido je walaupun dah kerja sekerat ari....

QasehAiris said...

a'ah..betul tuh...ttp x de ati nak keje ari isnin..syik mghitung waktu jer...hihihi

chugie said...

amboi.. jalan sehri suntuk ye..

sy sekarang ni, jangan harap lah nak berjalan sakan. cepat letih n rs nak pitam. sebab tu rs nak melepek je..dok umah lg best!