Wednesday, 4 August 2010

Aku Jatuh Cinta lagiii

salam...

Huh??!!! Title x bley blah betul...saje menimbulkan kontroversi nih...gaggagaa....bukan ape kan..sejak duk umah sendiri nih, tangan aku nih pun gatal jer nak menghias dgn mcm2 bende wpun cume umah sewa kan...of coz la nak yang terbaik untuk suami dan anak dan kepuasan diri sendiri juge...hehehe...

Yang sebenarnya, aku nih dah fall-in-laf dengan hiasan rumah ala Inggeris ko...macam Decoupage, FA (Folk Art), Cottage..sume-sume la yang berkaitan..nak citer mmg aku pun x reti sangat..tapi memang dah bekenan giler nak jadikan brg2 ni koleksi peribadi...cumil2 belaka dan shantek sgt okeh...nak belajar?????!!!!..oh!oh! x mungkin Mass serajin itu...hehehehe...

Memula sekali, hati aku mmg dah x sabar meloncat-loncat nak beli FA bekas tin macam nih,

corak roses..cantek kan... :-D ni kalau dapat dlm 3 pcs dah cukup dah...
(pic dr gee decoupage )

pelita ...sooooo cute kan..comel giloooo...
ouhhhhh!!!! this flowers juge idaman kalbu...mn nak beli nih..sapo2 tau sila lah bg info yer...huhu
koleksi pelita.....

Banyak lagi la yang aku bekenan...kang copy paste sume pic kat sini kang..sepuloh muke surat pun x cukup kan...tapi sekarang ni aim nak pegi kedai ROMANTIKA kat PKNS Shah Alam..kedai ni ade jual macam2 barang decoupage nih..dgr citer harga pun murah dr biase...masalahnye mau ke en.hubby bawak aku pegi....aduhaiiiiiii.....mintak2 mau le die...hehehe....en.hubby, sila lah sokong minat isterimu yang mithali nih yer...huhuu

nak layannnnnnn pic decoupage lagi....daaaaaaaa :-p






5 comments:

mama qistina said...

canteknya mass kalau saya dapat koleksi tu sumer saya susun kat tepi katil pas tu sebelum tido kena tengok dulu ....pas tu baru tido....auwwww

QasehAiris said...

cantik kan mamaQ..hihi..mmg sgt adorable mereka sume tu...mmg termimpi2 lah :-)

chugie said...

KK deco mart pun ade gak, murah dr vantage.

QasehAiris said...

ye ker zie...nak kene gi byk tempat la survey harga nmpknye... :)

suamihanyisterizuki said...

sweet r kaler dia...mmg suke englosh style eh