Friday, 2 July 2010

3D2N without cik angle

Salam Jumaat...♥

Mule-mule nak kongsi happy sebab aku keje half day aje ari nih...wpun cume haf day tapi itu sangat happy sebab dapat jugak bersantai goyang kaki kat rumah...yahoooooo.com...tetiba!! uolls happy x?? haruslah happy kan sebab esok akan jumpe en.weekend lagiiii....yes lah! hihi

oke lah, back to the real story kat atas, ekcely cik angle akan balik "empung" [kate singkatan kampung versi cik angle..kikiki] belah en.hubby kat Kedah petang nih. Makanya, malam ni aku tdo tanpa bertepuk berguling ngan cik angle atas katil..bukan malam ni aje, malam minggu pun same sebab cik angel akan balik "empung" selama 3 hari 2 malam....Ahad baru balik bandar semula...hukhuk....eh! cik angle balik "empung" ngan sape klu aku x balik kan....mesti la cik angle diangkut sekali oleh onni n atoknye....aku x follow sebab en.hubby sangat bz....menci tau...!

Siang aku akan sangat sunyi tanpa kenakalan cik angle.
Malam aku akan sangat lengang tanpa gangguan cik angle bl nak tdo.
Wpun cume 3D2N tanpa cik angle disisi, itu boleh buat aku sangat teramat rindukan cik angle...sedangkan 8 jam kat ofis pun aku dah rindu kat cik angle....huhuu...cemane nih???? boleh ke cik angle tido tanpa gosok-gosok tangan mummy... [tabiat cik angle bile mate dah lali nak tdo..]

♥mummy will miss u so much sayang...♥


2 comments:

chugie said...

alahai.. nape x ikut sekali..

kalau sy, mmg xde lah nk lepas buah hati ke sana ke mari.. dimana ada anak, di situ pasti ada umminye.. kecuali kerje time!

kalau tidak, harus nangis siang malam nanti! :p

QasehAiris said...

huhu...x leh itut sebab commitment keje la zie...mmg x dpt cuti...iskisk....berat jugak nak lepas tp x de org jage lak....huhu