Friday, 6 December 2013

Kehebatan & Kebaikan ESP Shaklee

Assalamualaikum..
Saya Suka ESP Shaklee!! yeay...
Nak tahu kenapa? meh baca ni:-
Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

Kredit : Shaklee Malaysia
 
Jum tengok TESTIMONI pelanggan yang menggunakan ESP secara konsisten:
 
Insya-Allah anda tidak akan menyesal dan akan sangat sukakan hasilnya.

Disclaimer : Testimoni ini adalah pengalaman pengguna semata-mata dan kesan bagi setiap individu adalah berbeza.Sila dapatkan konsultasi yang betul daripada pengedar anda.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Berminat??
Hubungi saya di  Nature Healthy & Beauty Shop Atau boleh SMS | whatsApp 012.3873114 ~ Mass Hadie untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE FaceBook page Nature Healthy & Beauty SHop ye.. untuk mendapatkan TIPS KESIHATANt erkini daripada saya !!!
 
 

No comments: