Wednesday, 5 January 2011

Dah register... ;)


Nampak tak nampak tak...yeayyy! akhirnya aku dah jadi member KK Home Doce yang ku intai intai je selama nih...hehehe..Ahad lepas ajak mr. hubby gi sini nak beli barang decoration, teruja ohhh sbb dah lame ngidam nak masuk kedai KK Home neyh...^^ pastu dorg terus ajak jadi member sbb ari ahad tu last day register jd member cume spend RM30.00..normal kene spend RM300 baru leh jd member...huhuhu..selamat sempat tauuuuu..nampaknya azam nak hias rumah ala English Deco akan tercapai la tahun neh...dah nampak dah nih...cececeh ^_^ insyaAllah..

Orang lain sibuk nak register anak  masuk sekolah kan, aku lak sibuk register diri sendiri jadi member KK Home..hahaha...jangan salahkan ibu mengandung yeh sbb anak aku blum cukup umo nak gi sekolah...hehehe...

Mase gi ari tuh ade la rembat 2,3 barang..eh, pastu kan klu jadi member nih aku akan dapat off 20%..sakan la kan lepas nih...walaupun cume 20%, kau ado?? ;)) nanti bl umah aku dah ade ghoper English sket sket aku update kat sini...leh la share sesame...nak datang melawat umah pon buleh...ekekekeke..

Lepas puas ati dapak soping kat KK Home, teruss gi layan Airis bawak kete... hihi..jum layan pics...



Lokasi ; Giant, Kota Damansara
Mode; mummy - sgt happy
           Airis - sgt happy
           Daddy - ?????suam suam kuku lalalala..


 :))





1 comment:

mzhany said...

daddy nye mode suam suam kuku je eh..hohoho