Tuesday, 5 October 2010

dot..dot..dottttt

tak tau nak letak tajuk ape utk karangan hari nih...hehee...klu korg ade idea best sila lah email saye yer.... ^_^

Macam2 bende nak update..macam2 syerite nak citer kat korg tp m-a-l-a-s...x dapek nak nolong kan..kan...kannn..so, aq buat entry dot..dot..dotttt aje lah arinih.... kikikiki~~~

  • Update pasal Airis duk ngan baby sitter baru dia..."ibu" ~~ pagi2 ms aq antar tuh konfem dia kan nangis, tiap hari cam tuh tp jap jer..bl ibu dia dah bwk masuk umah, makan nasi lemak *yg aq tapaukan tiap pg..untuk jd umpan..hehe! haaa...pastu ok la...smpi ptg ok jer...sib baik Airis nih jenis yang nak ngan orang...xkisah sape pun...tp risau gak anak mcm nih kan..kang tah sesape dukung dia ikut jerrr....huwaaaaaaa....nangis la mamy n dady disituuuu!! mintak dijauhkan~~
  • Update pasal my bro in law yang sekarang masih di ICU, PPUM ~ keadaan die dah better sket, wayar2 sume dah tanggal, semalam dah sedar kejap-kejap..maybe kesan mengantuk ubat tido yg doc bg still ade kan...tu yg jg kejap-kejap jer tuh...die dah boleh gerakkan tangan die, dengar bile org panggil name die...my MIL pun dah blk umah jap semlm...means, she feel better...dah x risau sgt... Alhamdulillah~~
  • lagi...ape yeeee....mmmmm....
  • ok lah! chowww duluuu....nak sambung men game facebuk jap...haahaha! sengalzzzz...

Daaaaaaaaaa~~~

2 comments:

chugie said...

alhamdulillah.. BIL dah ok ye. moga die kembali sihat..

dd dudu said...

kak mass :D

erm kak mass, dd ada tag akak laa kat entry dd yang bertajuk "bila mula rasa suka" kat blog dd.

hehe soriiii, jgn maraa :D