Tuesday, 28 September 2010

Lepas 2 hari..

ari ni baru masuk opis..tu pun sebab CEO nak dtg..klu x memang sambung cuti emergency lg aku...
ohh~ cuti emergency sebab adik ipar ku warded kat ICU, PPUM malam minggu ari tuh smpi sekarang...sebab?? x berapa nak pasti lagi..masih dalam siasatan...
sakit adalah secara tiba-tiba...muntah darah yang non-stop! huhuhu..sekarang keadaan dia adalah kritikal... :(

aku sekarang tgh pening kepala sebab x de orang nak jaga Airis...MIL mmg dah stay kat PPUM since sabtu ari tuh...sume keje rumah adalah t/jawab aku skrg...hoho~~x cukup tangan..aku n en.hubby berulang-alik rumah ke PPUM...penat woooohhh..!

Mudah-mudahan segala urusan dipermudahkan ALLAH...Ya Allah, klu umur dia panjang Kau sembuhkanlah penyakitnye, kalau setakat ini saja KAU pinjamkan nyawanya, KAU permudahkanlah pemergiannya Ya ALLAH...

4 comments:

chugie said...

sian.. de gak fahmi cite psl hal ni.. moga segala urusan di permudahkan olehNYA.

QasehAiris said...

insyaAllah zie...mudah-mudahan..

dd dudu said...

muntah darah? huhu takutnyeee

dd doakan adik ipar kak mas cepat sembuh k:) aminn

QasehAiris said...

takut kannnn...skrg byk penyakit pelik2...mintak la dijauhkan...

tq dd...aminnn