Friday, 13 August 2010

Penyakit 'M'

Salam Ramadhan,

aihhh..sejak start bulan Ramadhan ni, M.A.L.A.S betul aku nak update belog nih...penyakit 'M' nih betul2 dah serang aku bertubi-tubi...hohohoho...Mate pun hari-hari asyik berat je nak bukak...maybe sebab tahun ni 1st year aku kene bangun awal untuk masak sahur kot...grrrrrrrrrr!!!! sebelom2 ni aku kan duk ngan PIL, so MIL aku la yang prepare sahur...yang lain bangun ngadap jer...sekarang ko rasekan mas...padan muke ko...hahaha..[PITAM]

Ni pun kepala tengah lelong jer sbb ngantuk padahal tadi dah tido bawah meja....huhuhu...

2 comments:

chugie said...

amboi, siap tidoq bawah meja lg tu.. :D

QasehAiris said...

hahaha...port baik punye zie...sib baik x bwk bantal n tikar jer...lau x, lena sampai blk... :-D