Friday, 23 July 2010

Istana kecil saya.. [^_^]

Antara aktiviti aku mase cuti panjang ari tuh, ni la die...pindah rumah...
before this aku stay rumah parents in law tp nak rase duk sendiri dan berdikari, makanya aku n en.hubby cr rumah dan pindah...pindah pun dekat2 ngan rumah PIL jugak..x jauh mn pun...ye la, aku still antar cik angle kat rumah PIL aku jugak..pindah jauh2 letih lak nanti nak ulang alik kan....^_^

dalam bilik dah siap ade rak baju, so x yah ssh nak beli..blum abis kemas lg ni..bersepah...
yg bestnye bilik ade aircond, so jimat duit beli kipas...hihihi
Hall pun dah ade rak TV..rak same jer ngan rak bj kat lam bilik n dapur..ok la tuh...hihi
kitchen, byk lg yg perlu dikerjakan..dapur pun x pasang lg...huhu

Weolls pindah ari Selasa lepas, so dah beberape hari duk sini alhamdulillah sume berjalan lancar...memulakan hidup baru bukan senang kan..mcm2 kene buat tp insyaAllah dengan niat yg baik Tuhan akan tolong...aminn...

~sekian~


5 comments:

chugie said...

wah.. dah pindah ke? syoknye!! mesti best kan duk umah sendiri..

sy gak yg x pindah2.. rasanye x kan pindah kot! :D

QasehAiris said...

blh la zie...baru nak mule hidup berdikaari mcm2 nak kene buat..hati pun mau kuat...hihi
zie relax la dulu..tunggu deliver bb dulu...hihi

Sang Pujangga Utara said...

bia kecik tp selesa

Cheqna said...

Selamat menghias rumah!

:-)

QasehAiris said...

SPU:betul..selesa dan tenang...alhamdulillah... :)

Cheqna: tq :)