Thursday, 27 May 2010

D'Heart'Ku

Ini cerita sudah 10,11 tahun berlalu..
tapi cerita ini adalah yang terbaeekk skali dan terbest yang pernah haku lalui...
masa tu, kepala x payah pening-pening nak pikir macam-macam masalah...ooppss. byk nye kata berganda.. ;-)
tiap hari hanya fikir untuk enjoy dan ketawa terbahak-bahak..sungguh x sopan, sebab tu la ms itu haku x ber'boyfriend...ekekeke...pedulikan! yang pasti BFF ku memang the best...mereka sungguh TEGAR dan GEGAR sampai hari ini...;-))
Apekah? kisahnyeeee....Mesti uolls akan sangat faham bile tengok foto-foto di bawah;-

Ketika di Form 4..2 tahun lg perlu membasuh baju dan juga kasut sekolah....

Diwaktu Form 5...sblm meninggalkan dan melupakan terus uniform itu...

dan sekarang, kembali merindui saat-saat yang indah dan bahagia itu. sebab skrg perlu berfikir tentang banyak perkara yang x pernah di ajar di sekolah untuk difikirkan...lu pikir lah sendiri...ngeehehehe...Ramai yang di atas dah pun berkahwin dan dah berderet askar membontoti kemana-mana sahaje...hihi

Miss a lot > all my BFF..



2 comments:

puding roti said...

hi awk. sy pun nyinggah juge. hiii

rindu zmn skolah tgk gambo tu. wee

QasehAiris said...

thanks coz sudi nyinggah kat blog kite n mengomen...hihuuu... ;-)