Thursday, 27 May 2010

"CONTEST UNGUPURPLE CRAZY" Nak BerCONTEST pulak dah... ;-)

Sudah ku cube untuk berkate malas dan tidak untuk bercontest ari nih...tapi kan, hati ku sgt degil..nak jugak-jugak bercontest...sebabnye, contest nih memang sgt kene dengan jiwa nurani ku...contest mengenai ungu dan ku memang sangat giler dengan ungu...contest ni diberi name..
"CONTEST UNGUPURPLE CRAZY"

haaa...kan dah ku katekan tadi, contest ni memang sesuai untuk ku yang giler ungu...hihi
makanya, ini lah photo yang paling cantek dan kenangan yang paling manis sewaktu mengenakan baju berwarna ungu/purple...sesuai lah sangat-sangat kan...hihi
piccas di hari yang paling bahagia ku...2 tahun ++ yang lepas...set yang serba serbi ungu ni ku pakai waktu persandingan sebelah en.hubby...ibu mertua ku yang pilih kaler ungu ni sbb beliau pun sangat cinta dengan ungu...sekepala la ngan menantu nye ni kan...hihi...

so, kepada uolls out there yang sekepala ngan aiii dan ibu mertuaku dan juge owner contest ni...:-) blh la menjoinkan diri, memeriahkan lagi contest ni...
sile lah click kat sini...jangan malu-malu okeh... ;-))


kenape haku aii suke sesangat kat kaler ungu/purple ni??? sebab purple atau ungu adelah pujaan hatiku...satu-satunye kaler yang menyerikan lagi wajahku dan menampakkan kumudaan ku...hihi...x caye? cube lah menggayakan kaler ungu ye....UNGU DIHATIKU!!! hoyeeeeyyy....hihi




2 comments:

Nazz@Purple said...

Penyertaan diterima!Thanks sudi join;)

cantik ar bj pengantin waner purple..

QasehAiris said...

thanks Nazz...mmg berseri2 klu wedding pakai purple...hihi..sgt disyorkan... ;-)