Wednesday, 29 June 2011

salam hari Selasa...

ptg ni baru berkesempatan nak membebel kat laman yg tenang nih...entah ape yg nak aku bebelkan pun x tau..hihi..yg pasti mmg nak bebel..^^ sedang mencari idea sambil menulis...hikhik...

aku blum dpt nak concentrate menulis blog skrg sbb byk sgt pulak hal yg jadi recently..gegirl aku br je baik dr ulser..sepanjang panjang dia ulser tu..blk keje jer mmg aku bg sepenuh tumpuan kat dia..dia sgt week sbb selera mkn hilang..ye la kan, klu mulut dah sakit cane nak mkn..susu pun dikata x sedap...berat badan mmg turun mendadak..dukung dia pun dpt rs keringanan tuh...but now alhamdulillah dah go back to normal flow...volume suara gegirl pun dah kuat..hihi...

last Monday aku n ofismate ade wat potluck party...foods sume best..terbaekk..aku bwk kari ayam..tp mil aku punye air tangan...hihi...aku blum pro lg bikin kari ayam sbb tu mintak mil aku masakkan...baik punye menantu kan....hihi...
nanti klu ade masa dan tenet clear aku upload la pic nyer...ssh ko pakai acer iconia nih klu nak mgupload picture...rs nak hamuk mak dibuatnya..

ok lah...chow dulu..ade kelapangan kite jumpe lg kat sini...jaga diri hiasi peribadi okay...terbaeekkk....:))

2 comments:

mzhany said...

kalau hany pun tak konfiden lg nk bg ramai2 merasa masakan hany, hihiih

QasehAiris said...

Kan kan kan...hahaha..setelah sedekad br nk reply..adoiyaiii